آذر
۱۷
۱۳۹۲

چگونه باید تشخیص داد که عسل تقلبی یا طبیعی است

   درحالی که همه ادعا دارند عسل ما طبیعی است چگونه باید تشخیص داد
که عسل تقلبی یا طبیعی است  ابتدا به چند نکته توجه فرماید

همه عسلهای طبیعی شکرک میزند  ولی شکرک زدن دلیل تقلبی بودن ان

نیست .شکرک زدن مانند یخ زدن اب است که از حالت مایع به حالت جامد

درمی اید عسل هم با شکرک زدن به حالت جامد در می اید وبا حرارت به

حالت روان وسیال بر میگردد

ولی توجه داشته باشید که حرارت خواص درمانی عسل را کاهش میدهد

وبهتر است که عسل را به همان حالت شکرک زده مصرف نماید 

 ۲- عسلهای تقلبی به ندرت شکرک میزنند چون در ساخت انها معمولا از

حرارت زیاد و جوهر لیمو استفاده میشود ۳-  بعضی از عسلها مانند عسل

کلزا ویونجه وافتابگردان حدود یکماه بعد از برداشت ویا حتی قبل برداشت

درون قاب شکرک میزنند ب ولی بعضی عسلها مانند اویشن ومریم گلی

حدود دوسال بعد برداشت شکرک میزنند .

 به هر حال هیچ عسلی وجود ندارد که شکرک نزند عسل بطور کلی ماده

 ای است جامد که تحت شرایط بسیار شکننده به حلت سیال درامده است

ودر شرایط مناسب مانند دمای یخچال سریعا شکرک میزند عسل دردمای

زیر صفر وبالای ۴۰ درجه شکرک نمیزند وبهترین مکان نگهداری عسل اگر

میخواهید شکرک نزند فریزر و بدترین مکان نگهداری عسل یخچال است

 ۴-عسل طبیعی باید خوش رنگ  خوش عطرخوش طعم باشد وبوی گل 

 بدهد  ولی این علاعم کافی نیست چون تولیدکنندگان عسل تقلبی

میتوانند ازمواد مصنوی یا شیمیای که بعضا خطرناک میباشند جهت خوش بو٬

خوش طعم ٬وخوش رنگ کردن عسل استفاده نمایند.  پس راه چاره چیست ؟

درحال حاضر بهترین را تشخیص عسل طبیعی از تقلبی مراجعه به

ازمایشگاه است .که مشخص می سازد عسل استاندارد ٬یا ساکاروز ومواد

مصنوی دارد یا ندارد ٬

توصیه اینجانب به مصرف کنندگان عسل این است که چند خانواده باهم

عسل مصرفی حدود دوسال خود را مشروط به نتیجه ازمایش ازتولید

کنندگان یا  فروشگاهای معتعبر خریداری ودرصورت طبیعی بودن مصرف

نماید انوقت اثار  وخواص درمانی عسل طبیعی را که خداوند در قران فرموده

شفاست تجربه مینماید .

ازمایشگاهای ادارات کل دامبزشکی ومعاونتهای غدا وداروی بیمارستانها در

سراسر کشور از جمله مکانهای هستند که با مراجعه به انها یا ارسال نمونه

با پست به ازمایشگاه میتوان از نتیجه ازمایش مطلع گردید اینجانب هزینه

ازمایش خریدهای بیش از ۱۰ کیلو گرم را تقبل مینمایم

 

نمونه ای از ازمایش عسل

نوع ازمایش

استاندارد

عسلهای تولیدی اینجانب 

قندهای احیا کننده(درصد)

    حداقل  ۶۵

      ۷۷

ساکاروز(درصد)

  حداکثر ۵

کمتر از۴درصد

عسل مصنوی وگلوکز تجاری

    منفی

منفی

PH

   حداقل ۴

۵

اسیدیته

    حداکثر ۴۰

۱۵

دیاستاز

      مثبت

مثبت

نسبت فروکتوز به گلوکز

      حداقل ۹/

یک و۱۵/.

مواد خارجی(خاکستر)درصد

      حداکثر۷/

ندارد

هیدروکسی میتیل فورفورال

      حداکثر ۸۰

ندارد

مواد خارجی در عسل

       منفی

منفی

روطوبت

       حداکثر۲۱

۱۶

نشاسته

         منفی

منفی

توضیحاتی در مورد ازمایش

 قندهای احیا کننده  ٬ PH ٬نسبت فروکتوز به گلوکز٬هر چه بیشتر باشد عسل مرغوبتر

وساکاروز  واسیدیته وهیدروکسی میتل فوروفورال و رطوبت هر چه درعسل

کمتر باشد عسل مرغوبتر است

با توجه به ازمایشات انجام شدتوسط اداره کل دامپزشکی استان اصفهان  کیفیت عسلهای اینجانب حدود ۳۰ درصد بهتر

استاندارد میباشد

خرید محصولات عسل طبیعی مسعود

با سلام شما می توانید از طریق  شماره تلفن های ذیل با ما در ارتباط باشید

و 

۰۳۱۴۶۳۲۳۳۰۳

  ۰۹۱۳۳۲۳۳۲۹۵ با تشکر محمد رضا مسعود .ادرس تولید کننده اصفهان شهرستان خوروبیابانک.میدان ایثارگران کوچه طلوع پلاک ۱۰

قیمت عسل طبیعی  وارگانیک مسعود

۱- عسل چهل گیاه

خواص درمانی : تقویت عمومی بدن،اعصاب،کبد،کلیه و دستگاه گوارش،ضد میگرن،نفخ،چربی و درد های مفاصلی،ضد پوکی استخوان و سرما خوردگی،محرک اشتها

قیمت هر کیلو۵۰۰۰۰ تومان


۲-عسل اویشن

کاملا ارگانیک ومعطر می باشد . دارای خواص داروی زیاد.قیمت هر کیلو

۵۰۰۰۰تومان

: ضد زخم معده، ضد سرفه، ضد ضعف و بی حالی، تقویت حافظه و انرژی زا ، مفید برای

عادت های ماهیانه

مقوی مغز و اعصاب، مفید برای دردهای شکمی و روده، مفید برای سرفه

۳-عسل برداشت شده  از گیاه خارشتر.ارگانیک قیمت هر کیلو۵۰۰۰۰ تومان.

خواص درمانی :عسل خارشتر انرژی زا، مقوی، مفید برای اختلالات کلیه، درد معده و روده، ناراحتی های قلب و عروق

۴- عسل اکالیپتوس برداشت از درختان شهر خور و فرخی . مناسب سرماخوردگی و

عفونت.قیمت هر کیلو۵۰۰۰۰ تومان فعلا موجود نیست

خواص دارویی: ضدمالاریا، ضد آنفلوانزا، ضدسرماخوردگی و ضدبرونشیت.

۵=عسل یونجه هر کیلو ۵۰۰۰۰ت

 ۶- عسل  ارگانیک مریم گلی . تهیه شده از گیاه مریم گلی کوهای خوروبیابانک . مناسب برای ناراحتی معده و اعصاب. با طعم ملایم . قیمت هر کیلو ۵۰۰۰۰تومان

 خواص عسل مریم گلی   ضد عفونت بدن ، مقوی معده ، نافع برای سرفه ، ضد عفونی کننده

دستگاه گوارش.

  عسل گون .که از گردنه ملا احمد نایین برداشت شده .و قیمت هر کیلو ان ۵۰۰۰۰ تومان است

خواص درمانی رماتیسم،ضد التهاب مثانه، سنگ های ادراری،ورم پروتستات،خواب اور،تقویت کننده حافظه، تقویت کننده معده و دستگاه گوارش، تقویت کننده مغز و اعصاب.،

..قیمت های

ذکر شده برای حداقل خرید ۴ کیلو گرم است و هزینه ارسال با تولید کننده می باشد .

خرید کمتر از ۴

کیلو هزینه پست با خریدار است.

ضمانت برگشت در صورت عدم رضایت و پرداخت خسارت اعتماد در صورت اثبات اصلی

نبودن عسل

روش خرید عسل طبیعی مسعود
تماس تلفنی  ویا ارسال پیامک به شماره همراه تولید کننده. ۰۹۱۳۳۲۳۳۲۹۵   ویا۰۳۱۴۶۳۲۳۳۰۳

وارسال ادرس با پیامک و اعلام نوع

عسل درخواستی وواریز وجه عسل به شماره کارت  ۶۰۳۷۹۹۱۸۹۲۱۰۰۴۹۰

ظرف مدت یک هفته عسل درخواستی توسط پست درب منزل به شما

تحویل میشود.

۱-شهر اصفهان خوراسگان محله ستار وتماس با شماره تلفن ۰۳۱۳۵۲۲۷۵۳۱

      مطالب مرتبط

درباره نویسنده: محمدرضا مسعود

اینجانب محمدرضامسعود کارمند دامپزشکی واولین زنبور دارشهرستان خور وبیابانک از توابع استان اصفهان که با حدود 200 کندو به زنبور داری مشغول می باشم در این سایت سعی شده دررابطه با عسلهای تولیدی ام و همچنین خواص عسل وزنبور داری مطالبی را ارسال کنم. تلفن های تماس تماس : ۰۹۱۳۳۲۳۳۲۹۵ ۰۳۲۴۴۲۲۳۳۰۳

۱۳ دیدگاه + فرستادن دیدگاه

  • سلام من ازسامان کنار پل زمان خان عسل کوهی خریدم رنگش قهوه ایه یه طعم خاص داره کیلویی فک کنم۵۰هزار تومن به نظرشما تقلبئ نیست؟چرا اینقد تیره اس؟اگر زحمت نیس جوابو بفرستید به ایمیلم/ممنون

    • من نمیتوانم در این مورد نظر بدهم . باید به ازمایشگاه مراجعه نمود ولی معمولا عسلهای که در مکانهای تفریحی فروخته میشود تقلبی است.. عسلی که میخرید باید مشخطات تولید کننده را داشته باشد.عسل بر حسب اینکه متعلق به کدام منطقه و کدام گل باشد رنگش متفاوت است . دامنه طیف رنگهای عسل از سفید به انواع زرد ( زرد نارنجی ، زرد مایل به سبز طلایی ) کهربایی ، عقیقی مایل به قرمز و حتی قهوه ای متغیر است .
      عسل اقاقیا به رنگ سفیدی می زند ، عسل بهار نارنج زرد طلایی است ، عسل جنگلهای مازندران زرد مایل به سبز ، عسل آویشن عقیقی قرمز ، عسل کاج جنگلهای اروپا متمایل به قهوه ای می باشد . همه اینها عسل خوب و طبیعی هستند اما به خاطر گلی که زنبوران از آن تغذیه کرده اند رنگشان متفاوت است . همه اینها عسل خوب و طبیعی هستند اما به خاطر گلی که زنبوران از آن تغذیه کرده اند رنگشان متفاوت است . پس این باور غلط است که عسل خوب رنگ تیره دارد .
      رنگ ، بو و طعم عسل تا حدودی به هم مربوط هستند در حالی که می توان رنگ عسل را به طور علمی و دقیق اندازه گیری کرد بو و طعم آن قضاوتی نظری است ولی به هر حال از نظر مصرف کننده خصوصیات مهمی می باشند . بسیاری از طعم های عسل که در یک منطقه جالب و خوب تلقی می شود در منطقه دیگر ناپسند است . عسل گندم سیاه وزیرفون ممکن است در یک منطقه بیشترین قیمت را داشته باشد اما در منطقه دیگر بازاری نداشته باشد . عسلی که ممکن است تصور شود مردم آن را نمی پسندند برای مصرف زنبور عسل نگهداری می شود .

  • با درود ؛

    راستش را بخواهید نخستین بار که شیشه های عسل خور را دیدم شگفت زده شدم. کویر و عسل؟ طعم خاص آن را بسیار می پسندم . در پنج سال اخیر که هرساله به خور سفر می کنم ؛ این نخستین بار بود که عسل آن خطه را می چشیدم…

  • جناب مسعود درودبرشما بنده عسل بسیار مصرف میکنم .البته مطالب داخل سایتتان را مطالعه کردم بسیارمفید بود برای بنده مرغوبیت کالا خیلی مهم است.قیمت زیاد مهم نیست البته بنده آدرس سایتتان را از خواهرم خانم دکتر موسوی ازتهران که برایشان عسل نمونه هم ارسال کردید گرفتم .یک خواهش دارم بنده اساس کارراصداقت میگذارم وبرهمین اساس حرکت میکنم.محبت بفرمایید به بنده عسلی که برای رشد قد واستحکام استخوان _ضخم روده بزرگ وزخم معده واعصاب مفید باشد رامعرفی بفرمایید تاسفارش ارسالش راخدمتتان بدهم.باسپاس ازشما.دکتردانشفر ازشهرستان آمل _منتظر پاسخ شما در ایمیلم هستم

  • با عرض سلام خواهشمند است نحوه شناسایی عسل را درهنگام مسافرت برای اینجانب مشخص نمایید چون از تکنولو‍ژی روز کسی درمسافرت برخوردارنمی باشد وباتوجه به تعاریف زیاد گاهاً مجبور به خرید می باشد.

    • با سلام .دوست عزیز معمولا در مراکز تفریحی .عسل های که به فروش می رسد .تقلبی است .حتی ممکن است تعدادی کندوی زنبور عسل هم در نزدیک یا کنار عسل ها قرار دهند .حتی المقدور از خرید چنین عسل های خودراری کنید. ولی اگر اصرار به خرید دارید لااقل عسلی بخرید . که نام تولید کننده . محل بسته بندی .یا حداقل داری شماره تماس تولید کننده یا فروشنده باشد. جز ازمایش عسل راه تشخیص دقیقی وجود ندارد.

  • [جناب آقای مسعود ضمن عرض تبریک سال نو و آرزوی سلامتی برای شما و خانواده محترمتان عرضی داشتم خدمت شما و تمامی زنبورداران ایران و آن نیز در خصوص ارائه انواع عسل با نام های گیاهان مختلف است . همانطور که می دانیید ما بیش از ۶۲ هزار زنبوردار در ایران هستیم که با صراحت بگویم ۵ نفر ما گیاه شناس نبوده و نمی توانند در خصوص شناخت گیاهان و خواص آنها ارائه نظر کنند ، در وحله دوم اینکه زنبور عسل یک موجودی است که به طور غریزی تک گلی بوده و تا شهد و گرده یک گل را به کندو منتقل نکنند دونبال گل نوع دیگر نمی روند .جناب آقای مسعود سه کلنی با ۱۰ قاب جمعیت برای یک هکتار مزرعه گل کفایت کرده و زنبورهای مزرعه رو این سه کندو تا جایی که نوان دارند از شهد و گرده این مزرعه برداشت نموده و بعد به سراغ دیگر گلها میروند . جناب مسعود توجه به این نکته قابل ذکر است که وقتی زنبورداری ۱۰۰ تا ۱۰۰۰ کندوی خود را به کنار یک مزرعه می برد با توجه به تعداد میلیونی زنبورهای مزرعه رو آنها این مزرعه کمتر از یک ساعت تخلیه گرده و شهد می شود . از شما می پرسم آیا زنبور به کندو رفته و در آنجا منتظر می ماند تا گلهای آن مزرعه دوباره شهد و گرده تولید کند ؟ قطعاً به هیچ عنوان . جناب مسعود زنبورعسل به شعاع ۱۲ کیلومتر برای آوردن شهد و گرده مسیر پیمایی می کند . یک حساب سر انگشتی خودتان کنید ببیند داریره ای به شعاع ۱۲ کیلومتر چند صد هکتار می شود . حدود ۴۵۲۱۶۰۰۰۰ متر مربع یا به عبارت دیگر ۴۵۲۱۶ هکتار می گردد .جناب مسعود جان آیا زنبوردار این پهنه را تماماً طی کرده و تمام بیش از ۵۰۰۰ گونه گیاه آن را می شناسد که با این جسارت اعلام می کند که عسل من مثلاً گون است یا آویش و علی الاخر .
    ممکن است بگوید چون گیاه قالب این گیاهان بوده پس عسل فوق عسل مثلاً گون است . در صورتی که این عین ناآگاهی آن زنبوردار است چون همانطور که گفتم نه زنبوردار گیاه شناس است که بتواند انواع گیاهان را تشخیص داده و شناسایی کند و نه زنبور فقط روی فلان گل خاص می نشیند .
    خلاصه وقت شریفتان را نگیرم صراحتاً خدمت شما همکار محترم و تمامی زنبورداران اعلام می کنم که تمامی عسل ها در کل دنیا عسل مخلوط بوده و ما به هیچ عنوان حق نداریم از بی اطلاعی مردم سوء استفاده کنیم و عسل این ماده الهی را با دروغ های بسیار خنده دار به مردم عرضه کنیم . در قسمت دیگر نیز قابل توجه است که ما زنبور داران باید کلمه شکری بودن عسل را از لسان و زبان مردم را برداریم . جناب مسعود شکر از گروه کربو هیدرات ها بوده و در بدن تبدیل به گلوکوز شده و بعد به انرژی etpتبدیل می گردد و هیچ خاصیت داروئی ندارد . ما عسل را به خاطر خواص داروئی آن تولید و می فروشیم نه به خاطر قند و شکر آن . کلمه شکر را در دهان ما انداخته تا ما عسل مصرف نکیم . و خود ما زنبوردار ها چون نمی رویم دنبال مطالب علمی عسل و شناخت عسل کورکورانه در راستای بیگانگان که خیلی هوشمندانه ما را بیمار نگه داشته قدم بر می دارند . من حضور شما و همه زنبورداران می خواهم که به مردم بگوئید داشتن شکر در عسل یا نداشتن آن برای شما اصلاً نباید مهم باشد و باید از بیان این کلمه (شکر ) امتناء نموده و از من زنبوردار فقط بخواهد که عسل را حرارت ندهم و با موم آن را به او ندهم و اگر عسلم سفت شد نترسم و آن را به مردم ارائه دهم و با دلیل علمی بگویم که عسل به هفت دلیل جامد شده و علی آخر . شرمنده که وقت شریف را گرفتم . بنده حدود ۱۰ سال است که در خصوص زنبور عسل تحقیقات می کنم و موفق به اختراع ۱۲ مدل کندو و ابداع چندین فرآوره جدید پزشکی ، آرایشی از بره موم ، و عسل شده ام و به امید خدا در حال انجام ابداع فرآوردها و تجهیزات جدید بوده تا تمام زنبورداران دنیا از آنها استفاده کنند دوستدار شما محسن بلوکی ۰۹۱۲۴۸۱۶۴۵۶ استان قزوین شرکت تعاونی دانش بنیان بهورزان الموت مستقر در مرکز رشد و پارک علم و فناوری قزوین

  • جناب آقای مسعود عزیز
    با سلام
    احتراما پدر اینجانب ناراحتی تنفسی ناشی از آلرژی فصلی
    و مادرم پا درد شدید دارند
    و هر دو پیر هستند
    چه عسلی را پیشنهاد میفرمایید؟

    در صورت امکان لطفا جواب را ایمیل کنید

    با تشکر

    jafari.cpecc@gmail.com
    ۰۹۱۲۴۴۷۵۲۷۳

  • مطلب خیلی خوبی بود… در واقع هم علمی و تجربی نوشته بودید که دیگه تشخیص راحت میشه

  • جالب بود

  • سلام زنبور داران میتوانند جهت نابودی دایم زنبوران قرمز(لانه زنبوران) کل منطقه خود در کمتر از ۲ تا۳ روز با شماره زیر تماس بگیرند.۰۹۱۷۲۷۴۰۰۲۷

  • با سلام.جناب مسعود ما حدود ۶سالی هست که عسل شما رو میخریم و جالب اینکه پارسال عسل چهل گیاه شما رنگ تیره داشت ولی امسال کاملا روشنه و البته با عرض جسارت طعمی کاملا متفاوت و از نظر بنده که قبلا عسلهای قبلی شما رو چشیدم طعمی مصنوعی داره میشه علتشو ذکر بفرمایید.

    • سلام با توجه به خشکسالی و تر سالی رنگ عسل متفاوت میشود. اگر به عسل من شک دارید به ازمایشگاه مراجعه کنید . اگر مشکلی داشت خسارت و هزینه ازمایش پرداخت میشود

فرستادن دیدگاه

محصولات فروشگاه

عسل مریم گلی

عسل ارگانیک خارشتر