دی
۲۷
۱۳۹۵

خام گیاه خواری وعسل

اما خامخواری یعنی‌ چه؟
خام خواری یعنی‌ نخوردن غذاهای پخته،گوشت،لبنیات،انواع دارو و دوا،چای،و هر نوع غذایی

که به نحوی حرارت دیده باشد ،

خام خواری یعنی‌ خوردن میوه جات تازه ،سبزیجات تازه،آجیل خام،جوانه‌‌ها ،آب چشمه ، ورزش مثل پیاده روی.

فلسفه خام خواری

حدود ۵۵ سال پیش مرحوم آرشاویر در آوانسیان یک فرد ایرانی که به انواع بیماریها مبتلا بود و دو فرزند کوچک خود را نیز به علت بیماری کلیه از دست داده بود،و در طی آن زمان در اثر مطالعات ای که داشت و تاثیر کتابهای بیخر بنر ، خام خواری را کشف نموده و اول خود و همسر ایشان شروع به خام خواری میکنند که ایشان در آن زمان با بیش از ۵۰ سال سنّ و داشتن انواع بیماریها در مدتی‌ کوتاه بیش از ۱۲ کیلو وزن اضافه کم می‌کند و بیماریهای او یک به یک ناپدید میشود،با تبلیغات و نوشتن کتاب و مراجعه به

سمینارهای پزشکان ایرانی‌ شروع می‌کند به آشنا نمودن مردم به خام خواری ، اما استقبالی نمی‌شود،تصمیم می‌گیرد تبلیغات خود را در خارج از کشور ایران شروع کند،کتابهایی بزبان‌های ارمنی برای ارمنستان شوروی در آن زمان ، به زبان‌های انگلیسی و آلمانی‌ برای اروپا و آمریکا نوشته و به طور رایگان به تمام جهان این کتابها را می‌فرستد،در زمان کوتاهی‌ این کار ایشان باعث شهرت خام خواری شده و هزاران نفر با روش خام خواری سلامتی‌ خود را به دست آورده و سیل نامه‌های تشکر آمیز از تمامی‌ جهان به دفتر ایشان واقع در تهران در خیابان سنائی کوچه کامکار شروع میشود. مرحوم آوانسیان چندین کتاب به فارسی‌ نوشتند که کتاب خامخواری از جمله کتابهای ایشان به زبان فارسی میباشد.

در ایران هم طرفداران زیادی پیدا کرده و رستوران خام خواری را ایجاد نموده و مردم هم در ایران به خصوص هنرمندان به این روش گرایش پیدا میکنند ،آرشاویر در آونسیان در سن ۸۴ سالگی در تهران درگذشت،روحش شاد.

سلولهای بدن از دو نوع غذا تغذیه میکنند

غذاهای زنده

غذاهای مرده

غذاهای زنده به غذاهایی گفت میشود که حرارت ندیده باشند خام باشند همانطوری که در طبیعت هستند،مثل میوجات،سبزیجات،جوانه‌ ها،آجیل خام، غذاهای مرده به غذاهایی گفت میشود که حرارت دیده یا فرآیندی روی آن انجام شده
باشد که از غذا از حالت طبیعی خود خارج شده باشد،مثل تمامی‌ غذاهای که در آشپز
خانه‌ها تهیه می‌کنیم.چون با حرارت دادن غذا تمامی سلولهای زنده غذا از بین میرود و دیگر غذای زنده نیست بلکه غذایی مرده به حساب میاید و در بدن مصرف طبیعی‌ ندارد اما غذای زنده در بدن به مصرف سلولهای طبیعی‌ می‌رسد و تمامی‌ ارگانهای انسان به صورت طبیعی‌ کار خود را انجام میدهند.

در خام خواری گوشت و مشتقات حیوانی مثل لبنیات و تخم مرغ نمیخوریم ، در مجموع خام خاری یعنی‌ عوض کردن یک بشقاب غذای زنده یا خام گیاهی با یک
بشقاب غذای مرده.

عسل چون غذای مقوی است و از شهد گلها گرفته میشود و سالیان درازی میماند،خام خواران مصرف میکنند.

عکس‌العمل شفا بخش

درست از زمانی‌ که به بدن غذای مرده نیمیدهیم و با غذای زنده گیاهی تغذیه می‌کنیم سیستم بدنمان شروع به پاکسازی نموده و سموم و گوشتهای اضافه شروع به حل شدن در خون میکنند،که این کار باعث انواع ناراحتی‌‌ها میشود،که به این میگویم عکس‌العمل شفا بخش،که میتواند با سر درد با کهیر ،با شکم درد ،عصبانیت اسهال ،و دهها ناراحتی‌ مختلف بروز کند،که گاهی حتی تا چند هفته هم طول می‌کشد،اما بعد از اینکه رفع سموم میشود شخص خود را سبکتر و سالم تر می‌بیند.
تغییرات وزن خیلی‌ زود شروع میشود،گاهی تا روزانه نیم کیلو از وزن کم میگردد،که شخصی‌ که ۱۵۰ کیلو بود مثلا در عرض چند ماه به ۷۰ کیلو می‌رسد.
سلامتی و خام خواری،خام خواران به طور کلی‌ سلامتی‌ بالائی دارند،یکی از دوستان خام خوارم که بیش از ۳۵ سال است که خامخوار است در این ۳۵ سال هرگز سرما نخورده است و هر موقع فردی که سرما خورده است را مخصوصاً بغل کرده تا شاید
خودش هم سرما خوردگی بگیرد!
به دفعات زیاد با اسناد و مدارک زیاد که در ایران موجود است با تغذیه خام بیشتر بیماریها از جمله سرطان معالجه شده است،البته بعضی‌ از بیماریهای مزمن جهت معالجه به زمان زیادی نیاز دارد ، اما خود بنده که خیلی‌ زیاد بیماری دارم!در عرض ۴ ماه خام خواری

۱۸ کیلو از وزنم را کم کردم و هم اکنون ۷۵ کیلو هستم ، فشار خون ۱۵/۱۰ را به ۱۰/ ۷ رسیده است،و قند خون از که بالای ۳۰۰ بود هم اکنون به پایین ۱۱۰ آمده است،اینها همه کار طبیعت خدا است.

قدرت و توان جسمی روز به روز یشتر میشود،بطوری که بعد از چند ماهخام خواری میتوانم به راحتی ۲ ساعت پیاده روی کنم ، و هم اکنون که در خارج از کشور به سر میبرم و کارم سخت و بدنی است ،به راحتی از عهده کارم بر میایم،۱۴ ساعت کار روزانه را انجام میدهم بدون خستگی در سن ۴۸ سالگی ،اینها همه کار طبیعت است .

ورزشکاران با خام خواری میتوانند به رکوردهای باور نکردنی دست بیابند ،و در سکو های اول جهانی بایستند .

بیمارانی که جوابشان کرده بودند هم اکنون با خام خواری به سلامتی رسیده اند.البته این روش غذای کمی سخت است و باید برای بیماران با نظر پزشک انجام شود.

خام خواری ۱۰۰% در دراز مدت تاثیرات خوبی دارد اما به علت تاثیر جامعه امکان ترک این روش است که نباید نا امید شد چون میشود با درصد بالای خام خواری به خام خواری ادامه داد .

میگویند که در گیاهان پروتئین نیست، میپرسم پس اسب یا فیل چطور مواد غذایی خود را از گیاهان بدست میاورند تازه آنها نمیتوانند بیش از چند گیاه به دست آورند اما انسان میتواند همه گیاهان را داشته باشد.
شیر برای مصرف نوزاد پستان داران میباشد نه برای مصرف انسان بزرگسال ،تازه شیر گاو برای گوساله و بز برای بزغاله است و شیر مادر برای کودکش ،همان طوری که میبینیم ما انسانها همه چیز را جایش را عوض کردیم ،کدام فردی شیر مادرش را در سن ۲۰ سالگی میخورد؟!
اگر از قوانین طبیعت سر پیچی‌ نکنیم بیمار نمیشویم،به حیوانات نگاه کنید ،آنهایی که در طبیعت دست نخورده هستند آیا سرطان میگیرند؟آیا سرما خوردگی میگیرند؟آیا به خاطر یه مقدار غذا سر پدر ،مادر ،خواهر یا برادر و یا دوستان خود کلاه می‌گذراند؟
از همه جالب تر توان ورزشی در خام خواری آنچنان بالا میرود که بعد از مدتی‌ کوتاه میشود به راهپیمایی‌های طولانی‌ رفت،و جالب این که توان جنسی‌ چند برابر میشود،اعصاب آرامش یافته،و روحیات خامخوار عوض شده و شخص دیگری میشود.

وقتی‌ که خامخواری را شروع می‌کنیم فامیل و نزدیکان شروع میکنند به مخالفت،و مانع این کار میشوند،که باید در این شرایط به آنان گفت که این فقط یک رژیم غذای است و اگر در مهمانی بودید و همه نگاه‌ها به ظرف غذای شماست ،بهترین کار اینست که کمی‌ از غذای پخته در ظرف غذایتان ریخته تا از شر نگاه‌ها ها به ظرف غذایتان راحت شوید!
خام خواری کاری بزرگ است که از عهده هر کسی‌ بر نمیاید ، هر کسی‌ نمی‌تواند به راحتی‌ عادت نسلهای گذشته خود را عوض کند ، لذا معمولان کسانی‌ که این روش تغذیه را شروع میکنند نمیتوانند به طور صد در صد ادامه بدهند ، اما اینجا راهی‌ است که اگر حد اقل ۷۵ در صد مواد غذای مصرفی میوه جات و سبزیجات و آجیل خام باشد بهتر از روش پخته خواری می‌باشد ، اما جهت درمان بیماریها میبایست روش صد در صد خام خواری را ادامه داد تا بیماری ریشه کن گردد ،البته با نظر پزشک خودتان ،
، بسیاری از خام خواران قدیمی‌ که سالهاست این روش را ادامه میدهند در صدی از غذاهای پخته مصرف میکنند .

این مطالب را به نگارش آوردم که در شروع خام خواری اگر به پخته خواری برگشتید احساس سر خوردگی پیدا نکنید چون میشود که روش ۷۵ % را حداقل ادامه داد.
البته بنده در حال حاضر خامخوار ۱۰۰ % هستم.

گوشت و خامگیاه خواری:

گوشت در خامخواری مصرف نمی‌شود،مشتقات حیوانی‌ هم مثل لبنیات و تخم مرغ هم استفاده نمی‌شود.
اصولاً گوشت حیوانات گوشتخوار را که نمی‌شود مصرف کرد به علت مسمومیت بالای آن،وگوشت چهارپایان هم هر چه مسمومیت گوشت کمتر باشد یعنی‌ جوان تر باشد بیشتر قابل تحمل است ، مثل گوشت بره یا گوشت گوساله،هر غذای که مصرف میشود در صورتی‌ که کمتر مسموم باشد بهتر است،در فلسفه خامخواری کالباس ، سوسیس از قبیل غذا‌های مسموم هستند .
صفات حیوان خرده شده به انسان انتقال می‌یابد .گوسفند ترسو و دنباله رو میباشد،خوک تنها حیوانی‌ است که به جفت خود تعصب ندارد، شتر بسیار کینه جو است، گاو حیوانی‌ نترس می‌باشد.
شیرینیجاتی مثل خرما ، کشمش ،عسل از غذاهای مورد مصرف خام خواران می‌باشد، و شیرینی‌ جات قنادی‌ها را خام خواران مصرف نمیکنند،چون حرارت دیده است.
به میوه جات خشک که مواد نگاه دارنده میزنند مثل تیزاب ، این مواد باعث میشود که حتی کرم هم به کشمش یا انجیر خشک نزدیک نشود،در نتیجه این مواد برای انسان هم خطر ناک است، و در خام خواری مصرف نمی‌شود،که به کشمش‌های سبز ، آلوهای نرم و شفاف ، یا کلا به میوه جات خشک میزنند که تازه بماند.هم اکنون در خارجه فروشگاهای است که میوه جات ارگانیک ارائه میکنند ، ما فامیلی داریم که ۵ هکتار زمین دارد که سالانه چندین کامیون سم و کود شیمیائی به خورد درختانش میدهد،که ما هم در فروشگاها اینها را تهیه می‌کنیم!
اصولاً میوه‌هایی‌ که با کود شمیایی به عمل آمده باشند بزرگ و قشنگ هستند اما مزه ندارند ،و خاصیت طبیعی‌ میوه را هم ندارند ،میوه‌هایی‌ که ارگانیک بعمل آمده باشند کمی‌ کوچک و حتی کرم دار هستند .
خام خواران نمک به مقدار معمول مصرف میکنند البته نمک دریا، ادویه هم به مقدار لازم مصرف میکنند.

در خام خواری انواع خوراک های خوش مزه خام گیاهی تهیه میشود که در آخر این کتاب طرز تهیه آن میاید.
نتایج خام خواری از زبان خام خواران :

دکتر غلامعلی بسکی (زادهٔ ۱۳۱۰ در سبزوار) , وی در سال ۱۳۴۵ بیمارستانی را در شهر گنبد کاووس تأسیس کرد, اما در ۱۳۴۹ زندگی شهری را رها کرد و به مرور تبدیل به یک خام گیاهخوار مطلق شد ,دکتر بسکی بسیاری از اموال خود را صرف امور خیریه کرده است .ایشان باغ انگوری با روش آبیاری از فاضلاب ایجاد نمودند .
ایشان می‌گویند:
“بار‌ها این را اعلام کردم که هر شخصی‌ ۲۸ گرم گندم جوانه زده روزانه میل کند سرطان نمی‌‌گیرد”
ایشان بیماریهای خود را با خام خواری از جمله آب‌مروارید چشم و دیسک کمر و حساسیت‌های پوستی معالجه نمودند.
یکبار دکتر بسکی در بیمارستان در اثر لیز بودن زمین سخت به زمین می‌‌خورد که در نتیجه دست ایشان می‌شکند جراحی دست ایشان با بیهوشی موضعی انجام میشود که دکتر بسکی به عنوان اعتراض به جراح خود می‌گوید که چرا اینقدر طول کشیده است این جراحی ، و دکتر جراح می‌گوید دکتر من نمیتوانم استخوان دست شما رو با وسایل معمول دریل کنم! که این نشان این است که استخوان خام خوارا ن سفت‌ترین استخوانها است و پوکی استخوان در خام خواران معنا ندارد.

آقای مهندس متوسلانی که ۳۶ سال خامخوار هستند.که از زمان مرحوم آوانسیان خام خوار میباشند از سال ۱۳۵۲ از لحظه‌ای که کتاب را خواندند ،خام خواری را شروع کردند و با۱۱۰ کیلو وزن ۴۰ کیلو کم نمودند.در سنّ ۲۸ سالگی با چاقی زیاد و تنگی نفس به سلامتی‌ میرسند که تا امروز حتی سرما خوردگی هم نداشتند.قرصی نخوردند و در سلامتی کامل به سر میبرند.

خانم مریم حسینی که ۵ سال است که خام خوارند ، و مرکز تغذیه طبیعی‌ را در حال حاضر در تهران اداره میکنند می‌گویند :

چرا در این ۵ سال که خام خوارم ، مریض نشدم ، که در عرض ۲ ماه با بیش از ۸ بیماری به بهبودی میرسم.

ایشان با تلاش شبانه روزی به شکرانه سلامتی به دست آمده از خام خواری رستوران خام خواری را در تهران به آدرس فلکه صادقیه ،انتهای اشرفی اصفهانی ، خیابان معین ، ، کوهسار۴ شرقی‌ ، پلاک ۱۰ طبقه ۲ افتتاح نمودند.

روزهای ۱شنبه ، ۲ شنبه ، ۵ شنبه ,جمعه

تلفن ۴۴۸۲۰۷۲۰

آقای دادگر :
از خام خواران قدیمی‌ که از زمان مرحوم آوانسیان خام خواری را شروع کردند و از دوستان بنده میباشند که در زمان شروع خام خواری ، ایشان هیچ گونه بیماری خاصی‌ نداشت اما به خاطر حقیقت به این روش روی آوردند.
جالب اینجا است که ایشان با بیش از ۵۰ سال سنّ مثل یک جوان ۳۵ ساله میمانند و موهای ایشان سفید نشده است .

آقای کاظم یعقوب پور :

“شصت واحد انسولین صبح میزدم و شصت واحد انسولین شب میزدم، با این حال قند من پایین نمی‌آمد ، بعد از ظهر قند من ۳۵۰ یا ۴۰۰ بود که وسط روز هم ۱۰ واحد رگولار و م پ اچ میزدم که قندم بییاید پایین اما هیچ اثری نداشت.دکترها می‌گفتند که آب هویج نباید بخوری یا خربزه و انگور که عاشق اینها بودم و با حسرت به اینها نگاه می‌کردم . یعنی‌ میشود بدون انسولین زندگی‌ کرد ، بگذار بروم ببینم چه میشود،اومدم اینجا یکی‌ میگفت که سرطان داشتم خوب شدم ، یکی‌ میگفت سکته مغزی کردم خوب شدم،صبح بیدار شدم شروع کردم به میوه هایی که دوست داشتم ، به خوردن آنها ، هفته پیش ۱۲۵ کیلو بودم اما در ۱ هفته ۱۱۵ کیلو شده‌ام.”

ا – ج : کودکی ۹ ساله که ایشان با خواندن کتاب خام خواری بیماری دیابت را شخصاً معالجه میکنند :

” از عید به این طرف با توجه به اینکه ادرار زیاد داشتم و آب زیاد میخوردم به دکتر مراجعه کردیم و بعد از آزمایش معلوم شد قندم روی ۸۰۰ می‌باشد بلافاصله من را در بیمارستان بمدت ۱ هفته بستری کردند ، که با مطالعاتی که از کتاب خام خواری داشتم با روش خام خواری این بیماری را از بین بردم به سلامتی‌ رسیدم ، بیشتر میوهای آب دار میخورم و قدرت بدنیم ۲ برابر شده است.”

آقای سعادت :

من در سال ۱۳۵۹ به علت تنگی دریچه میترال قرار بود عمل جراحی شوم که ۲ روز به عمل جراحی با خواندن کتاب خام خواری ،خام خوار شدم ،قبلا نمی‌توانستم که از چند طبقه بالا روم ، بعد چند هفته به راهپیمای میرفتم ،روزی با یک کوه نورد بعد از ۷ ماه خام خواری ، به کوهنوردی رفتیم در عرض ۷ ساعت به توچال رسیدم و دوست کوه نوردم جا ماند! دکترها می‌گفتند که این ناراحت فیزیکی‌ است و با خام خواری مخالف بودند اما من با خام خواری به سلامتی‌ رسیدم ،بعد از ۱ سال با مراجعه به دکترم “میگفت که من خط عمل روی سینه‌ات نمی‌بینم ، تو چه کار کردی “، و من گفتم که با خام خواری خوب شدم .دکترم باور نمیکرد که من به این سلامتی رسیده باشم .

لیست افراد مشهور خام گیاه خوار و
گیاه خوار

آرشاویر در آوانسیان

ماهاریشی ماهش یوگی

آلبرت آنیشتن

صادق هدایت

برژیت باردو

فیثاغورث

ماهاتما گاندی

جورج برنارد شاو

تو لستوی

مایکل جکسون

داستین هافمن , هنرپیشه

خانم رزا پارکس

سقراط

هنری فورد

مارک توین

چارلز داروین

نیوتن

لئوناردو داوینچی

توماس ادیسون

کارل لویس، دونده

بروس لی

پاول مک کارتنی

تاگور

فئودور داستایوسکی

آلبرت شوایتسر، پزشک

اوشو

رومن رولان

زرتشت

کورش کبیر

ژان ژاک روسو‬

ابو علی‌ سینا

بودا

‫نیچه

خسرو پرویز ساسانی

و بسیاری از ورزشکارن ، هنرمندان ، سیاستمدارن و موسیقیدانان

درباره نویسنده: محمدرضا مسعود

اینجانب محمدرضامسعود کارمند دامپزشکی واولین زنبور دارشهرستان خور وبیابانک از توابع استان اصفهان که با حدود 200 کندو به زنبور داری مشغول می باشم در این سایت سعی شده دررابطه با عسلهای تولیدی ام و همچنین خواص عسل وزنبور داری مطالبی را ارسال کنم. تلفن های تماس تماس : ۰۹۱۳۳۲۳۳۲۹۵ ۰۳۲۴۴۲۲۳۳۰۳

فرستادن دیدگاه

محصولات فروشگاه

عسل مریم گلی

عسل ارگانیک خارشتر